Vermandere door de anderen

BE
-
Clubstage

We keken samen uit naar de 8ste passage van Dranouter Classic Willem Vermandere tijdens de 50ste editie van het festival, toen Willem aankondigde dat hij er een punt achter zette. Zijn rust is hem meer dan gegund. Met alle festivalgangers willen we graag een grote MERCI laten weerklinken van op het festival voor deze prachtige mens, verteller, kunstenaar, filosoof en liedjesmaker.

Willem komt zelf zijn liedjes niet meer zingen, dus moeten anderen dat maar doen! En die 'anderen' van dienst, dat zijn de prachtige stemmen van Patrick Riguelle, Maaike Cafmeyer, Augustijn Vermandere (zoon van), Eva De Roovere en Klaas Delrue (Yevgueni).

De bijhorende band bestaat uit klassebakken: Jan Hautekiet (piano), Pol Depoorter (gitarist van Vermandere), Andries Boone (allerlei snaren en viool), Jasper Hautekiet (bas) en Frans Grapperhaus (cello).

Verwacht je aan een selectie klassiekers en parels uit het rijke oeuvre van Westhoekheld Willem Vermandere. Zak op zaterdag 3/08 vroeg af naar de festivalweide, smeer je stembanden en zing allemaal mee met het repertoire van Vermandere!

Remote video URL
Remote video URL
Image
Willem Vermandere op zaterdag 3 augustus 2024