5 campingformules op #dranouterfest20

Wil je gezellig blijven overnachten op Festival Dranouter 2020? Top idee! Want sinds Festival Dranouter 2020 heb je keuze uit maar liefst 5 campingformules:

Sinds Festival Dranouter 2020 kunnen mobilhomes en caravans dus terecht op de Mobilhome Camping. De voorbije jaren moesten bezoekers vaak naar een andere camping omdat die van hun keuze volzet was. Vaak ging het om bezoekers met mobilhomes, caravans of kampeerwagens. Door de festivalganger (met uitzondering van wie zijn campingticket kocht in de vroegboekactie) vooraf zijn keuze te laten bepalen, wil de organisatie iedereen de garantie te bieden om op de camping van zijn keuze te overnachten. Zo kunnen we immers vooraf meedelen of een bepaalde camping volzet is. Dat voorkomt frustratie ter plekke.

Op de Mobilhome Camping is er per mobilhome/caravan/kampeerwagen een beperkt aantal tentjes toegelaten, zodat families samen kunnen kamperen. Het volstaat om per persoon een ticket voor deze camping aan te kopen (of je vroegboekticket te gebruiken). Qua aantal tentjes hanteren we de regel van de redelijkheid. De Stille Camping is voorbehouden voor tenten.

Of je nu graag in alle rust wil kamperen met je gezin, liever comfortabel logeert in een chalet of klaar bent voor een feestje, er is voor iedereen wat wils! Klik hier voor alle info over de verschillende campings & ontdek jouw ideale camping.

Je campingticket geeft geen toegang tot de andere kampeerterreinen. Je campingticket geeft enkel toegang tot de camping die jij hebt gekozen. 

CAMPINGPLAN 2020

Download hier het campingplan (PNG)
Download het campingplan (PDF)