Vroegboekactie is afgelopen

Na een spetterende editie vorig jaar met ruim 50.000 bezoekers, is het uitkijken naar Festival Dranouter 2020! Intussen is de vroeggboekactie afgelopen. Vanaf nu is de reguliere ticketverkoop gestart.

Je kiest tussen een weekendticket, een 2-daags ticket, een dagticket... Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en transactiekosten.

TIP: KOOP VOLDOENDE BONGS AAN

► Koop samen met je festivalticket een lading bongs (digitale eet- en drankbonnen) aan. Zo sla je 3 vliegen in 1 klap: je krijgt korting, je moet niet meer aanschuiven aan de kassa en het feestje kan onmiddellijk beginnen! Een combiticket + 61 bongs is de meest gekozen optie. 
► Bongs over na het festival? Na jouw deugddoende muziekvakantie kan je je overschot aan bongs gegarandeerd terug laten storten op je rekening.

Klik hier voor alle praktische info over het gebruiksvriendelijke cashless-systeem. Je leest er hoe je bongs kan aankopen, o.a. met het online bestelplatform (via de website en de app van Festival Dranouter). Of download de Payconiq by Bancontact-app - zo hoef je nooit meer aan te schuiven in wachtrijen!

KAMPEREN: 3 NIEUWTJES

  • Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Wie wel een campingticket koopt maar geen festivalticket, krijgt dus geen toegang tot de camping.
  • Je campingticket geeft geen toegang tot de andere kampeerterreinen. Je campingticket geeft enkel toegang tot de camping die jij hebt gekozen. 
  • Wie met een mobilhome of caravan kampeert, die kiest voor de Mobilehome Camping. Op de Stille Camping zijn enkel tenten toegelaten.

Check hier alle ticketvoorwaarden.