Tickets Zomersessies

TICKETS ZOMERSESSIES JULI

Het kan niet op met positief nieuws. Zoals je wellicht vernam via de media, is het mogelijk om de capaciteit voor evenementen uit te breiden. Er komen dus een beperkt aantal extra tickets vrij voor de Zomersessies van juli, met op de line-up o.a. Portland, Brihang, Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens, Yevgueni (trio)... Het grootste deel van de Zomersessies was razendsnel uitverkocht. Klik dus snel op de button hieronder om je (extra) tickets te bemachtigen!

Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie met Kapitein Winokio op zondag 5 juli om 17u! Voor de extra  Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

OOK TICKET VOOR KINDEREN NODIG

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een Zomersessie. Om de Zomersessies te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip.

TICKETVERKOOP ZOMERSESSIES VAN FESTIVALWEEKEND START OP DONDERDAG 2 JULI

De ticketverkoop voor de optredens van 6-7-8-9 augustus 2020 start op donderdag 2 juli om 10u. Een ticket voor een Zomersessie kost 35 euro. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. Per bestelling kan je dus minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen.

WACHTLIJST

Er zijn al heel wat Zomersessies uitverkocht. Daarom staat er een wachtlijst online. Mochten er (extra) tickets beschikbaar komen, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

 

 

 

 

BEPERKT AANTAL TICKETS

Per Zomersessie zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar. Wil je zeker zijn van je ticket? Bestel dan als de bliksem je tickets online!

We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Betalen kan met Payconiq of met Bancontact.

Ticketvoorwaarden

Check hier alle ticketvoorwaarden.