Kerksessie Laïs

BE
Eglise
20:00

We kunnen het jaar dan toch afsluiten met goed nieuws! Je hebt waarschijnlijk al vernomen dat de Raad van State de sluiting van de cultuursector heeft geschorst, wat wil zeggen dat de Dranouter Kerksessie met Laïs op vrijdag 7 januari toch kan doorgaan voor de eerste 200 tickethouders. Dit alles natuurlijk onder de geldende veiligheidsmaatregelen en die vind je hier. 

Alle tickethouders worden op peroonlijk de hoogte gebracht via maill. 

Bij de ticketreservatie werd een coronagarantie aangeboden. Dat houdt in dat we de laatste 50 tickets annuleren en terugbetalen. We zetten daarvoor alles in het werk en hopen te kunnen rekenen op je begrip. Veel mensen genieten nog van een welverdiend kerstverlof en zijn momenteel niet beschikbaar. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk geregeld te krijgen. 

***

De dames van Laïs nemen terug hun toevlucht tot het Nederlands, want de moetertaal kruipt waar het niet gaan kan. De wereld  van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig. Laïs brengt liedjes uit andere tijden, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. 

Maar ook het werk van de nieuwe generatie - denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts - worden voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke wonderbaarlijke Laïstoets... 

Laïs plays "Laïs" (Rewind concert) Live at AB - Ancienne Belgique