Tickets Dranouter Zomersessies XL

SLECHTS BEPERKT AANTAL BUBBELTICKETS PER FESTIVALDAG, BESCHIKBAAR IN BUBBELS VAN 1 TOT MAXIMAAL 8 PERSONEN

Om de Dranouter Zomersessies XL in 2021 coronaproof te kunnen organiseren, zijn er per festivaldag slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.  Dankzij de versoepelingen van de overheid naar bubbels van 8 én het creëren van extra capaciteit op de festivalweide, zijn er bubbels beschikbaar van 1 persoon tot maximaal 8 personen. Dit geldt voor de Zomersessies XL van donderdag 5/08, vrijdag 6/08 en zondag 8/08. 

  • Prijs per individueel dagticket: € 63 in voorverkoop
  • Er zijn voor de Dranouter Zomersessies XL geen combitickets te koop, enkel dagtickets. Zo kunnen we meer mensen de kans geven om erbij te zijn, en vermijden we dat verschillende publieksgroepen zich vermengen doorheen de evenementendagen, wat ook nog eens slim is in corona-tijden.
  • Er zijn geen campingtickets te koop. 
  • Er zijn intussen geen tickets meer beschikbaar voor de Dranouter Zomersessie XL van zaterdag 7 augustus. Voor deze Zomersessie is het dus niet meer mogelijk om kleinere / grotere bubbels te vormen. Voor deze Zomersessie XL houdt de organisatie aan bij de verdeling per 4 mensen per statafel.
  • Voor de twijfelaars: we bouwen een coronagarantie in (zie verder).

Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar. Betalen kan met Payconiq by Bancontact of met Bancontact. Zorg ervoor dat je die felbegeerde festivaltickets kan bemachtigen. Snel zijn is de boodschap!

CORONAGARANTIE 

Mochten de Dranouter Zomersessies XL in 2021 niet, of slechts voor een beperkt publiek, kunnen plaatsvinden omwille van de coronacrisis, dan krijgen tickethouders automatisch de waarde van hun festivalticket (incl. lading bongs) terug. Klik hier voor alle voorwaarden voor deze coronagarantie. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Dranouter Zomersessies XL!

TIP: KOOP METEEN EEN LADING BONGS

Koop samen met je toegangstickets meteen een lading bongs (= eet- en drankbonnen). Zo vermijden we wachtrijen aan de bonnenkassa & start je je festivaldag meteen supergoed! 
Je lading bongs is geldig op alle festivaldagen.

OOK TICKET VOOR KINDEREN NODIG

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een festivaldag van de Dranouter Zomersessies XL. Om deze festivaleditie te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip. Baby'tjes in de buggy, op de schoot of in een draagzak kunnen gratis meekomen met de ouders.

TICKETVOORWAARDEN

Check hier alle ticketvoorwaarden.