Ticketprijzen Dranouter Zomersessies XL

PRIJS TICKETS

Donderdag 5 augustus, vrijdag 6 augustus, zaterdag 7 augustus, zondag 8 augustus 2021

  • Prijs per individueel ticket: € 63 in voorverkoop, incl. reservatiekosten (€ 1) en incl. transactiekosten (€ 2,10)
  • Lading van 40 bongs (= eet- en drankbonnen): € 56 in voorverkoop
    Via de ticketshop van Ticketmatic kan je meteen een lading bongs (= eet- en drankbonnen aankopen). Zo kan je je festivaldag meteen goed starten!
    Je lading bongs is geldig op alle festivaldagen.

OOK TICKET VOOR KINDEREN NODIG

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een festivaldag van de Dranouter Zomersessies XL in 2021. Op een normale festivaleditie kan Festival Dranouter kleine prijsjes voorzien voor kleine kindjes om zo gezinsvriendelijk mogelijk te zijn.
Op de Dranouter Zomersessies XL kunnen echter heel wat minder mensen op het terrein omwille van de coronamaatregelen. Vandaar dat ook kindjes een ticket nodig hebben. Bovendien is het erg belangrijk dat de organisatie vooraf een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Baby'tjes in de buggy, op de schoot of in een draagzak kunnen gratis meekomen met de ouders. 

COMBITICKET

Er zijn voor de Dranouter Zomersessies XL in 2021 geen combitickets te koop, enkel dagtickets.  Zo kunnen we zo veel mogelijk mensen de kans geven om erbij te zijn.

CAMPINGTICKET

Momenteel zijn er geen campingtickets te koop. De combinatie van corona regels en een Dranouter-camping, daar zien we niet te realiseren. Dus voorlopig blijven de campingplannen in de frigo. 

Heldere prijzen

Vroeger werd er bij bestelling afzonderlijke kosten aangerekend werden voor het reservatiesysteem ("reservatiekosten") en het betalingsverkeer ("transactiekosten"). Dat is verleden tijd.  Nu krijg je steeds het volledige kostenplaatje te zien. Ook de transactiekosten zitten nu in de aankoopprijzen inbegrepen.