Feestcomiteit Dikkebusstraat

BE
Palace
13:00

Herinner je je de kleurrijke figuren van straattheaterproductie Feestcomiteit Dikkebusstraat nog? Hun voorzittersverkiezing in 2019 viel nét samen met Festival Dranouter 2019. Er woedde tijdens het festival een hevige verkiezingsstrijd tussen Lode en uitdager Brigitte. Met gratis taart, rondjes bier, DJ-sets, bierkaarting, fanfares, zangstondes... Op het Bal van de Voorzitter op zondagavond bleek niemand minder dan Ridge de winnaar van de verkiezingen!

Straattheateract Feestcomiteit Dikkebusstraat verrast je tijdens de Dranouter Zomersessies XL vanaf de opening van het festivalterrein al met allerhande festiviteiten die we in 2020 moesten missen: de intrede van de Sint, je jaarlijkse bierkaarting, een slow op valentijn...

JOUW FEEST OP DE DRANOUTER ZOMERSESSIES XL?

Na de eerste live vergadering van Feestcomiteit Dikkebusstraat is het duidelijk: 2020 was geen gemakkelijk jaar. Er kon geen enkele festiviteit doorgaan. Geen oudejaar, geen valentijn, geen carnaval...

 Voorzitter Ridge, Brigitte, Etienne, Lode en Meester Fabien komen op de proppen met een ge-ni-aal plan. Ze halen al die gemiste festiviteiten in tijdens de Dranouter Zomersessies XL! Bekijk hier het tweede filmpje van Feestcomiteit Dikkebusstraat.

Heb jij ook een feest dat niet kon doorgaan omwille van corona? Stuur een e-mail naar Etienne via dikkebusstraat@gmail.com . Wie weet haalt Feestcomiteit Dikkebusstraat jouw feest wel in tijdens de Dranouter Zomersessies XL! Bekijk hier het laatste filmpje van Feestcomiteit Dikkebusstraat.