zaterdag 27 november

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen - nu is het eindelijk zo ver. Van november 2021 tot en met februari 2022 zal Jasper een 25-tal concerten geven in kerken waarbij hij een mix speelt van oud en nieuw werk. De Kerk van Dranouter kan natuurlijk niet ontbreken op deze ingetogen tour.

De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met zijn plaat 'Night Prayer' reuzensprongen vooruit gezet. Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn Night Prayer-tournee.

Zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing, zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend. Daarvan kan u getuige zijn van op de eerste rij.
Kerksessie Jasper Steverlinck: 27/11/2021

  • Start van het optreden: 20u.
  • De deuren gaan een half uur op voorhand open.
  • Er zijn geen genummerde plaatsen op de Dranouter Kerksessies. 

De Dranouter Kerksessies worden georganiseerd in lijn met het veiligheidsprotocol dat op dat moment geldt. Dranoeter vzw volgt de adviezen van de overheid nauwgezet op en stuurt bij indien nodig. Klik hier om de veiligheidsmaatregelen na te lezen.

De Dranouter Kerksessie van Jasper Steverlinck is uitverkocht.

Kerksessie: Jasper Steverlinck