VIP-upgrades

Festival Dranouter pakt uit met een geweldige VIP-ervaring: ruime VIP-tent met aparte snelbar, ruim assorstiment aan aperitieven en cocktails, luxe meubilair tussen het groen, apart sanitair, verhoogd terras met uitzicht over het festivalterrein en de Mainstage. Zo pik je de beste optredens van Festival Dranouter in alle comfort! Koop meteen een lading bongs en/of plaats een advertentie in ons festivalmagazine. Een factuur is steeds mogelijk.

UPGRADE: BONGS 

Via het online bestelformulier kan je jouw VIP-tickets upgraden. Zo kan je bij je bestelling een lading bongs (= digitale drinks- en eetbonnen) aankopen. Zo hoef je niet meer aan te schuiven aan de festivalkassa's en kan je jouw drankbonnen op factuur bestellen. 

UPGRADE: ADVERTENTIE IN FESTIVALMAGAZINE

Daarnaast bieden we onze VIPs de kans om een advertentie te plaatsen in ons festivalmagazine. We drukken ruim 20.000 exemplaren op A3-formaat waarvan er enerzijds 10.000 exemplaren verstuurd worden naar trouwe festivalbezoekers van de afgelopen jaren.

Anderzijds worden er enkele duizenden exemplaren verdeeld in handels –en horecazaken van de regio Westhoek, worden de magazines verstuurd naar heel wat culturele hotspots in heel Vlaanderen en worden er nog heel wat verdeeld op het festivalterrein zelf. Perfect om je bedrijf in de kijker te zetten!


Benieuwd hoe het festivalmagazine er afgelopen jaren uitzag? Bekijk hier enkele magazines.
Deadline voor aanlevering advertentie: 18 mei / publicatiedatum: 12 juni

  • 1/16 pagina: € 200 
  • 1/8 pagina: € 375

Ons communicatieteam helpt je van A tot Z bij het plaatsen van jouw advertentie. Vragen? Stuur een e-mail naar communicatie@festivaldranouter.be

FACTUUR

Je kan een factuur opvragen van jouw aangekochte tickets. Dit doe je in het ticketsysteem.