Beleef Dranouter

BELEEF DRANOUTER

Combineer Festival Dranouter met een bezoekje aan het gloednieuwe indoor spellenparcours De Klankmakerij! 

De voorbije maanden werd het voormalige F-Experience Museum in het prachtige Heuvelland omgetoverd tot De Klankmakerij. Aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen ga je met elkaar in competitie. Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. zo kom je meer te weten over (folk)muziek, haar instrumenten, artiesten, festivals & meer. Vanaf het begin van de zomervakantie 2021 kan je deze indoor attractie bezoeken. Een ideale, laagdrempelige uitstap voor gezinnen, familie- en vriendengroepen! Klik hier voor meer info & tickets

Of wat dacht je van een spannende match boerengolf, ontspannende volksspelletjes of een muzikale Vertelwandeling met Yves Bondue langs de mooiste plekjes van de Westhoek? Ontdek hier het volledige aanbod.

Smullen in Eetcafé 't Folk

Spring zeker eens binnen in Eetcafé 't Folk  en proef er van een heerlijke premium burger en/of een zalig streekbiertje. Klik hier om & het menu van Eetcafé 't Folk te bekijken en om je tafel te reserveren.