Dranouter = Gezinsvriendelijk!

Wie al ooit met zijn kinderen naar Festival Dranouter geweest is weet waar hij of zij over spreekt, ons festival is meer dan ooit een heus speelfestijn voor kinderen en jongeren. De Standaard had het vorig jaar nog over “Festival Dranouter 2.0 dat als pittoresk kinderparadijs een mooi leven beschoren lijkt”, wie zijn wij om dat tegen te spreken?

WIST JE DAT?

Kinderen en jongeren jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festivalterrein en de camping. Hier vind je een overzicht van alle verminderde prijzen voor kinderen en jongeren.

ACTIVITEITEN

In alle uithoeken van het festivalterrein vind je wel iets dat de aandacht trekt: een retro carrousel, een levensgrote doe-hetzelf knikkerbaan, een auto met ingebouwd zwembad (‘carpool’ – heb je ‘m?), beklimbare speelbeesten en natuurlijk kan ook Gerard Den Olifant niet ontbreken. De kleinsten kunnen zich wederom uitleven in het knuffelberen bad! Dan hebben we het nog niet gehad over het dagprogramma in de Palace waar er ook heel wat te beleven is!

BLIJF JE SLAPEN?

De gekende gezinscamping of in de volksmond ‘stille camping’ gaat voortaan door het leven als de ‘Stille Camping Zone’! Het is de ideale manier om met je gezin of met (je) kinderen het festival te beleven op een rustige manier, met een gemoedelijke sfeer en waar de nachtrust gerespecteerd wordt. Ook de nieuwe ‘Comfort Zone’ camping met houten chalets en ontbijtservice kan soelaas bieden.

BABYBAR

Op het festivalterrein geldt er een ingangsbeperking op het meebrengen van eigen drank (pet en glas kan niet) maar hervulbare drinkflessen met water en babyvoeding kunnen wel. Jonge moeders kunnen ook terecht in onze babybar op het festivalterrein nabij De Voute. Daar kan je voeding en flessen opwarmen in een microgolfoven en bieden we een ververstafel en knuffelzetel aan. Dit initiatief is een samenwerking van vzw Borstvoeding en De Kringwinkel.

Alvast bedankt om onze milieu-inspanningen te helpen ondersteunen. Het is onze bijdrage voor een ecologische toekomst (en daar genieten vooral de kinderen van)!