Locatie - Dranouter Zomersessies XL 2021

De Dranouter Zomersessies XL in 2021 vinden plaats op de grote festivalweide, gelegen langs de Dikkebusstraat, recht tegenover het gebouw Muziekcentrum Dranouter/Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter).

Het wordt een editie voor minder festivalgangers, maar wél met alles erop en eraan. Het grote festivalterrein aan de Dikkebusstraat zal volledig ondergedompeld worden in die zalige gezelligheid die zo eigen is aan Festival Dranouter. 

Op de festivalsite staat de grote festivaltent Kayam, die ingekleed is om een gezellige sfeer te creëren. In deze ruime, goed geventileerde festivaltent kan je samen met je bubbel genieten van de beste live optredens! De stewards wijzen jou een plaats toe in de concerttent. Die plaats vormt de locatie voor jou en je bubbel voor alle concerten van jouw Zomersessie XL.  

Bij slecht weer is iedereen beschut tegen regen, bij warm weer is iedereen beschut tegen de zon. Wel zijn de zijkanten van de tent maximaal geopend. Zo ontstaat er een natuurlijke ventilatie. Op koudere dagen of bij het vallen van de avond kan de koelte in de tent sluipen. Aangezien dicht bij elkaar kruipen geen optie is, is het aangeraden om op koelere dagen een (extra) trui mee te nemen om je warm te houden.