Services

NIEUW: POWERBANKS!

Geen batterij meer om je favoriete artiest te filmen, die instagramfoto te bewerken of om dat ene sms’je naar je vriend of vriendin te sturen? Geen paniek want vanaf dit jaar voorzien we uitleenbare powerbanks. Dankzij deze compacte en draagbare toestelletjes kan je maar liefst twee keer je smartphone volledig opladen waar en wanneer je maar wil!

JE GSM OF SMARTPHONE OPLADEN?

Op het festivalterrein vind je een gratis, milieuvriendelijk oplaadpunt dat werkt op zonne-energie. Het oplaadpunt werd ontworpen en gerealiseerd door de leerlingen van de afdeling 'Duurzame energie' het Technisch Atheneum Ieper.

JE SPULLEN OPBERGEN?

Aan de ingangszone worden lockers opgsteld waar je je spullen veilig kan opbergen. Zo kan je zonder zorgen het festival beleven. De lockers werken trouwens op zonnestralen! Je kan zowel betalen met cash als met betaalkaarten.

NIEUW: MOBIELE TAPS IN DE KAYAM!

Niets vervelender dan in een overvolle tent je weg vinden naar de bar. Sta je juist op de eerste rij en heb je zin in een pintje? Sinds dit jaar lopen in de Kayam verschillende mobiele taps rond. Stoere mannen voorzien van een gekoelde bierrugzak (12l), geven je in ruil voor twee bonnetjes een fris pintje. Je kan die stappenteller dus gerust thuislaten!