Wedstrijdreglementen

Facebookwedstrijd 'Partypakket' Festival Dranouter 2022

Festival Dranouter wil Facebook gebruikers de mogelijkheid geven om een Partypakket te winnen. Er zijn 5 winnaars. Wie een combiticket aankoopt via de website tussen 16 mei 2022 en 29 mei 2022 én de schiftingsvraag invult maakt kans op een Partypakket: BBQ-schort, mixtape, sixpack ,sticker Festival Dranouter, vlaggen Festival Dranouter & opnaaibadge Festival Dranouter.

De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd op de eerste werkdag na het afsluiten van de wedstrijd.
Klik hier om het volledig wedstrijdreglement te lezen voor deze wedstrijd.

Volvo x Dranouter Zomersessies XL

Deze wedstrijd geldt enkel voor deelnemers in België. De wedstrijd loopt t.e.m. zondag 8/08/2021. Er is één winnaar. De winnaar krijgt één week de full electric XC40 P8 mee naar huis (of demowagen naar keuze). De winnaar wordt kort na de Dranouter Zomersessies XL persoonlijk gecontacteerd door Volvo Willaert uit Ieper.

Promomateriaal

Promomateriaal van artiesten (CD / tote bags / vinyl /...) wordt enkel verstuurd naar een adres in België. Dergelijke wedstrijden lopen 1 week (tenzij anders vermeld op sociale media). Wie de meeste likes heeft op zijn reactie, die wint de merchandise (tenzij anders vermeld op sociale media).

Zomersessie IBE  2020

De wedstrijd loopt enkel op Facebook. Er is 1 ticket te winnen voor 4 personen. Om kans te maken op een bubbelticket moet een deelnemer onder de post reageren met waarom hij/zij naar deze Zomersessie wil. De deelnemer met het meeste likes op zijn reactie, die krijgt het bubbelticket. De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 15 augustus om 18u.

Valentijnsactie Festival Dranouter 2020

De Valentijnsactie loopt enkel op Instagram. Er zijn 3 paar Happy Drannie Socks te winnen. Om kans te maken op een paar sokken moet een deelnemer en de Instagramaccount van Festival Dranouter volgen én onder de post reageren met de naam van hun lief en de hashtag #dranouterfest20. De 3 deelnemers met de meeste hartjes op hun reacties, die krijgen een paar sokken. De winnaars worden bekend gemaakt op Valentijn. De sokken worden enkel verstuurd binnen België.

VLAM 2019

Er zijn 2 winnaars voor vrijdag 2 augustus 2019 en 2 winnaars voor zondag 4 augustus 2019.
Elke winnaar heeft recht op 1 single dagticket én krijgt een aantal bongs bij aankomst op Festival Dranouter - goed om het hele weekend biologisch te eten.

Er is geen overnachting/camping inbegrepen. Wie wil blijven overnachten, die kan zijn campingticket kopen aan de kassa's aan de ingang van het festivalterrein.

Het dagticket voor Festival Dranouter 2019 staat op naam en is niet overdraagbaar.

VOLVO 2019

Neem een foto met de festivalmobiel (Volvo XC40) die tijdens de week uitgestald staat in de concessie van Volvo Willaert (Ieper). De concessie is open van 9u tot 18u. 

Elke zondag zal de festivalmobiel op enkele mystery spots staan. Op hun Facebook-pagina laat Volvo Willaert weten waar je festivalmobiel kan vinden.

Plaats de foto op de Facebook-pagina van Festival Dranouter, onder de wedstrijdpost. Tag Volvo Willaert in je post en verzamel zo veel mogelijk likes. De 5 deelnemers die het meeste likes hebben op maandag 28 juli om 9u30, die zijn de winnaars. 

Er zijn 2 winnaars voor een vrijdagdagticket (2 augustus), 1 winnaar voor zaterdagticket (3 augustus) en 2 winnaars voor een zondagticket (4 augustus). Festival Dranouter neemt contact op met de winnaars en verdeelt de dagtickets at random over de winnaars.