Wedstrijdreglementen

Promomateriaal

Promomateriaal van artiesten (CD / tote bags / vinyl /...) wordt enkel verstuurd naar een adres in België. Dergelijke wedstrijden lopen 1 week (tenzij anders vermeld op sociale media). Wie de meeste likes heeft op zijn reactie, die wint de merchandise (tenzij anders vermeld op sociale media).

VLAM

Er zijn 2 winnaars voor vrijdag 2 augustus 2019 en 2 winnaars voor zondag 4 augustus 2019.
Elke winnaar heeft recht op 1 single dagticket én krijgt een aantal bongs bij aankomst op Festival Dranouter - goed om het hele weekend biologisch te eten.

Er is geen overnachting/camping inbegrepen. Wie wil blijven overnachten, die kan zijn campingticket kopen aan de kassa's aan de ingang van het festivalterrein.

Het dagticket voor Festival Dranouter 2019 staat op naam en is niet overdraagbaar.

Volvo

Neem een foto met de festivalmobiel (Volvo XC40) die tijdens de week uitgestald staat in de concessie van Volvo Willaert (Ieper). De concessie is open van 9u tot 18u. 

Elke zondag zal de festivalmobiel op enkele mystery spots staan. Op hun Facebook-pagina laat Volvo Willaert weten waar je festivalmobiel kan vinden.

Plaats de foto op de Facebook-pagina van Festival Dranouter, onder de wedstrijdpost. Tag Volvo Willaert in je post en verzamel zo veel mogelijk likes. De 5 deelnemers die het meeste likes hebben op maandag 28 juli om 9u30, die zijn de winnaars. 

Er zijn 2 winnaars voor een vrijdagdagticket (2 augustus), 1 winnaar voor zaterdagticket (3 augustus) en 2 winnaars voor een zondagticket (4 augustus). Festival Dranouter neemt contact op met de winnaars en verdeelt de dagtickets at random over de winnaars.