Eefje de Visser

NL
Mainstage
20:30

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde album 'Bitterzoet' uit. Een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Voorafgaand aan de release van 'Bitterzoet' bracht Eefje met haar deels Nederlandse, deels Belgische band al een voorproefje van haar nieuwe werk. Op Pukkelpop en Into The Great Wide Open speelde ze een nieuwe liveshow. Ze werd uitgelicht als één van de hoogtepunten van het voorbije festivalseizoen, de plaat kreeg overal lovende 4 - 5 sterrenrecensies.

Eefje stond op het punt om aan haar uitverkochte releasetour met shows op Rock Werchter en Lowlands te beginnen, waarvoor meer dan 15.000 concertkaartjes verkocht waren. Door de coronacrisis konden deze niet doorgaan, maar Eefje de Visser werd een van dé acts van 2021, te aanschouwen op de Dranouter Zomersessie XL van donderdag 5 augustus 2021.

Eefje de Visser - Bitterzoet

EEFJE DE VISSER FULL CONCERT (LIVE @ RADIO 1 EEFJE DE VISSER SESSIE)