Bierkaarting (FCD)

BE
Palace
12:00

Na het overdonderende succes van vorig jaar organiseert Feestcomiteit Dikkebusstraat opnieuw een bierkaarting, dit keer voor de festiviteiten van 45 jaar Festival Dranouter. Iedereen is welkom vanaf 11u30 in tent ‘Palace’. De kaarting start om 12u. Kaarten zijn ter plekke te verkrijgen bij het bestuur (Lode, Brigitte, Etienne, Fabien of Ridge). Inleg: 2 bongs per persoon. De verliezer trakteert de winnaar met een deugddoend pintje!

Feestcomiteit Dikkebusstraat

Ken je Feestcomiteit Dikkebusstraat al? Om alle feestelijkheden rond 45 jaar Festival Dranouter in goede banen te leiden, riep de organisatie de hulp in van het “Feestcomiteit van de Dikkebusstraat”. Doorheen het hele festival zorgen ze voor extra animatie en vertier, volks amusement en feestelijke extra’s.

Al lopen de voorbereidingen vlot, helaas valt het festival samen met de voorzittersverkiezingen van het Feestcomiteit…  Lode Bafcop, reeds 28 jaar voorzitter, is uiteraard kandidaat om zichzelf op te volgen. Maar voor het eerst in jaren duikt er een tegenkandidaat op: nieuwkomer Brigitte.

Zoals het een echte verkiezing betaamt, proberen zowel Lode als Brigitte om jouw stem voor zich te winnen. Hou Facebook, Instagram en de app goed in de gaten tijdens het festival: zo mis je niets van wat er te beleven valt. Wie krijgt jouw stem tijdens het festival: Lode of Brigitte, of duikt er nog een nieuwe kandidaat op?

Feestcomiteit Dikkebusstraat is een straattheaterproductie met steun van de Belgische Taks Shelter.