The Bonnie Blues

BE
Mainstage
15:15

De Schotse folkgroep Talisk geraakt omwille van verplichte quarantainemaatregelen niet op tijd op het podium op de Dranouter Zomersessie XL van zaterdag 7 augustus 2021. Geen paniek: ze worden waardig vervangen door niemand minder dan The Bonnie Blues.


The Bonnie Blues is een akoestisch trio met Nele Paelinck. Klopt, de violiste die ooit bij School Is Cool speelde. De dames klinken zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek, of een cabaret in de vlaktes van Louisiana. Pakkend maar vol kwinkslagen. Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede zingen alledrie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren '20 tot '50. En als je goed let op de teksten, dan ga je gegarandeerd met rode oortjes naar huis! 

Schrijf je in op de wachtlijst

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de Dranouter Zomersessie XL van zaterdag 7 augustus. Daarom staat er een wachtlijst online. Mocht de Veiligheidsraad beslissen dat de capaciteit van de Dranouter Zomersessies XL opgetrokken mag worden en er dus meer tickets beschikbaar zijn, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

The Bonnie Blues - Chillun' Get Up (Official Video)

Morgen Gaat Het Beter - Try out The Bonnie Blues