De Dolfijntjes

BE
Mainstage
19:45

Het heerlijk geflipte De Dolfijntjes kondigt de 'Verre Rien Tour' aan! Na lange jaren van oorverdovende stilte hebben de twee frontmannen Wim Opbrouck en Wim Willaert het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia te bestormen. Voor deze tour groeiden De Dolfijntjes uit tot een octet, met  nieuw personeel aan boord: Samourai Serge Feys (TC Matic, Arno) op keyboards, Yves Fernandez Solino en Marc De Maeseneer (Lady Linn) op blinkend koper. 

Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synthes en twee hallucinante koperblazers brengen De Dolfijntjes hun waanzinnige freakshow, die het midden houdt tussen Willem Vermandere en het West-Vlaamse Daft Punk. Een volstrekt unieke positie in het hedendaagse muzieklandschap. Wie De Dolfijntjes eerder zag op Festival Dranouter, die weet: het dak gaat eraf. En da's geen understatement. Kortom: ambiance op de Dranouter Zomersessie van zaterdag 7 augustus 2021!

Schrijf je in op de wachtlijst

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de Dranouter Zomersessie XL van zaterdag 7 augustus. Daarom staat er een wachtlijst online. Mocht de Veiligheidsraad beslissen dat de capaciteit van de Dranouter Zomersessies XL opgetrokken mag worden en er dus meer tickets beschikbaar zijn, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

VERRE RIEN TOUR 2021

Geofrey met 1 f de dolfijntjes dranouter