ZAZ

FR
Mainstage
22:30

Vier jaar na de release van Effet Miroir, goed voor platina in Frankrijk, scoort ZAZ opnieuw met haar vijfde studioalbum Isa (2021). De naam van het album komt van ZAZ' echte naam Isabelle en dat zet meteen de toon voor haar meest persoonlijke werk tot nu toe.

Na het duizelingwekkende succes van haar wereldhit 'Je Veux' in 2010, beleefde ZAZ een hectisch decennium. Toen de wereld begin 2020 in lockdown ging, bleek dit dan ook een welgekomen inspiratiebron voor nieuwe muziek. Met haar stem die beter klinkt dan ooit, even levendig als ontroerend, en met teksten die rechtuit en persoonlijk zijn, getuigt deze Franse superster van een niveau op eenzame hoogte.

ZAZ verliest zichzelf nooit in grootsheid en bombast, ze brengt shows op mensenmaat en dicht bij haar publiek. Verwacht je aan een zeldzaam spektakel: energiek, positief en genereus. Je verlaat het festival gegarandeerd met een glimlach, ‘de la joie et de la bonne humeur’, en weet je dankzij ZAZ weer dat het goed is om ‘la vie en rose’ te zien. Kortom: de perfecte afsluiter van Festival Dranouter 2022, quoi?

ZAZ speelt op zondag 7 augustus 2022. 

Imagine - ZAZ Live @ Radio 1 Sessie

ZAZ - Je veux (Clip officiel)