Grondtonen Dranouter: extra festivaldag!

In plaats van 3 dagen is Dranouter Festival 2018 maar liefst 4 dagen muzikale hoogmis! Op 3-4-5 augustus passeren o.a. Passenger, Jake Bugg, Selah Sue en Gogol Bordello, maar op donderdag 2 augustus 2018 is iedereen al welkom voor de  GoneWest-productie Grondtonen Dranouter

Grondtonen Dranouter is een totaalgebeuren dat met muziek, woord en video het verhaal vertelt dat aan het festivalterrein van Dranouter kleeft: 100 jaar terug een slagveld, vandaag een plaats van feest. De topmuzikanten van de 2 Canadese folkbands De Temps Antan, Le Vent Du Nord en de 2 Vlaamse folkgroepen Trio Dhoore en Wör brengen zowel bestaand werk als nieuwe creaties in een unieke setting.

Reserveer je gratis ticket voor Grondtonen Dranouter

  • Grondtonen Dranouter wordt gepresenteerd op het hoofdpodium van Festival Dranouter, in de overdekte tent Kayam.
  • Het  festivalterrein gaat open om 18u. Het totaalspektakel start om 19.30u en duurt tot 23.00u.
  • De ingang voor deze extra concertavond op donderdag 2 augustus is gratis. Om de capaciteit te beheersen wordt wel gevraagd om een ticket te reserveren. Klik hier om jouw gratis ticket te reserveren.
    Heb je al een weekendticket voor Festival Dranouter, dan geldt jouw festivalticket als toegangsticket voor Grondtonen Dranouter.

​​TIP: Koop meteen je food- en drinkbonnen

Festival Dranouter werkt dit jaar met een cashless betaalsysteem. Dat betekent dat iedere bezoeker een armbandje krijgt met een chip, waarop digitale drank- en eetbonnen kunnen opgeladen worden.

Tip: Wil je vlot toegang tot alle faciliteiten en wachtrijen vermijden, bestel dan ineens drank- en eetbonnen bij de registratie van je ticket voor Grondtonen Dranouter.

Grondtonen Dranouter is een samenwerking tussen vzw Festival Dranouter met GoneWest en Provincie West-Vlaanderen en wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van de Belgische taxshelter.