De festivalkrant: alles wat je moet weten!

Waar speelt mijn favoriete band? Hoe ziet het festivalterrein eruit? Wat is er nieuw dit jaar? Hoelang is het terrein open?

Op deze (en nog véél meer vragen!) vind je in het festivalmagazine. Haal je gratis exemplaar op aan het Infopunt, bij de ingang van het festivalterrein. 

Kan je niet wachten, blader dan hier in het online festivalmagazine: https://issuu.com/festivaldranouter/docs/71853_fd_18_magazine_270bx380h_...

Last van keuzestress bij het bekijken van het programma: geen paniek! Met de Win For Life-selectie krijg je per dag een smaakvolle keuze van 4 niet te missen concerten. Zo ben je zeker dat je elke dag proeft van het beste wat Dranouter te bieden heeft: een neiuwe ontdekking, een set vol bekende hits, een feestje met partymuziek en een luisterconcert om intens van te genieten Tussendoor heb je natuurlijk nog genoeg tijd over om je glas te vullen en lekker te eten met je vrienden. Dankzi jWin For Life win je dus een fantastische festivalselectie!

Check de Win For Life-selectie ook in het festivalmagazine: https://issuu.com/festivaldranouter/docs/71853_fd_18_magazine_270bx380h_...