Bongs opnieuw van de partij op #dranouterfest19

Was jij erbij op #dranouterfest18? Dan heb je vast en zeker gemerkt dat de bongs dé grootste verandering waren van deze editie. Met dit cashless systeem kan je alle aankopen van drank en eten betalen met digitale bonnen. Die staan op een chip, die bevestigd is aan je festivalbandje. Zo wordt je festivalbandje-met-chip ineens ook je persoonlijke digitale portemonnee.

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en werd al op honderden evenementen toegepast. Toegegeven,  het nieuwe systeem kampte toch met enkele kinderziektes. Dank je wel voor jullie feedback over het cashless systeem!

Op basis van de ervaringen en de feedback zetten we het systeem verder op punt. Een tipje van de sluier: we werken aan een systeem om de overschot aan bongs automatisch terug te storten na het festival. Actiebonnen (die je gratis krijgt bij volume aankoop) zullen ook vlotter verbruikt kunnen worden. Ze zullen niet meer onderaan blijven liggen in je digitale portefeuille. En we zorgen voor extra oplaad- en controlepunten op het terrein. Meer info over het cashless systeem volgt nog.

De conclusie: ook op #dranouterfest19 mag je je portefeuille diep wegsteken in je rugzak, want de bongs zullen weer van de partij zijn ;-)