Neem jij deel aan Sound-Track?

De Vlaamse en Brusselse muzieksector slaan de handen in elkaar om samen op zoek te gaan naar nieuw Belgisch talent!
Hiervoor creëerden ze Sound Track, een gloednieuw podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. 
De nieuwe talentenjacht is een samenwerking tussen Poppunt, Clubcircuit vzw, Ancienne Belgique, Formaat en de Brusselse Jeugdhuizen, Cactus Muziekcentrum, Het Depot, Muziekodroom, muziekclub N9, Trix, De Casino, Democrazy, De Zwerver, Het Entrepot, Nosta, Wilde Westen en 4AD.

In de jury zit niemand minder dan onze Bavo Vanden Broeck, organisator en programmator van Festival Dranouter! De andere jury leden zijn ook niet de minste namen: Colin H. Van Eeckhout (Amenra), blackwave., Noonah Eze (Black Mamba), Nathan Daems (Black Flower), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Portland, Roman Hiele, Compact Disk Dummies en Ayco Duyster.

Iedereen met talent en ambitie kan zich vanaf nu inschrijven via het online platform vi.be voor Sound Track. Elk genre is er welkom, dus natuurlijk ook Folk, Trad, Roots, ... Zolang het maar live is!

In totaal zullen er 18 winnaars verkozen worden. Zij kunnen rekenen op professionele coaching, shows in een podiumcircuit, nationale exposure, hulp van grafische artiesten en fotografen, opnametijd in professionele studio’s en (buitenlandse) showcases!