Dit zijn de 3 winnaars van het Dranouter-parcours met DJ Bob!

Behalve de Mainstage, de Clubstage en de Kerk is er natuurlijk nog een tent op Festival Dranouter: de Palace. Overdag kunnen festivalgangers er terecht voor (kinder)theater, dansworkshops, circusacts... 's Avonds is deze tent the place to be voor zalige afterparty's.

Exclusief Dranouter-parcours

Om nieuw, wervelend DJ-talent op te speuren, nodigde de organisatie van Festival Dranouter Resident DJ Bob uit. DJ Bob staat immers al 20 jaar garant voor het ultieme Palace-feestje.

Wie kans wou maken om te draaien op Festival Dranouter kon zich via de website Vi.be inschrijven voor het exclusieve Dranouter-parcours. TIjdens dit Dranouter-parcours vormt DJ Bob de geselecteerde DJ's om tot rasechte Dranouter-DJ's.

Dansen met D-RYAN, Kumbia Beats en TheMandef

Dit zijn de 3 winnaars van het Dranouter-parcours met DJ Bob: D-RYAN, Kumbia Beats en TheMandef. Op Festival Dranouter 2019 zetten deze drie DJ's het festivalterrein op verschillende locaties in vuur en vlam. Je ziet ze o.a. vrijdag 2 augustus op het podium van St Bernardus. D​e DJ die het meeste indruk maakt op de deskundige jury, die sluit het festival af in de Palace samen met DJ Bob.

Benieuwd wie de ultieme winnaar wordt... De jury houdt zeker rekening met jouw dansmoves, dus hou je niet in ;-)

D-RYAN is een student met een passie voor goeie muziek. Hij mixt een potje van de allerleukste rock klassiekers met wat 90/00 en een flinke scheut balkan, folk en ska. Goed roeren en voilà: het recept voor een avond ambiance. Zijn cocktail past perfect met een drankje van world en latin, met als dessert hiphop. Dit alles geserveerd met een toets funk en/of disco. Conclusie: D-RYAN draait alleen maar muziek om uitbundig te dansen. 

Marco Bustamante - aka Kumbia Beats - is geboren in Bolivia, waar hij ondergedompeld werd in traditionele Boliviaanse folkmuziek. Daarna zocht hij zijn muziek in het elektrogenre: house, funk, drum & bass... Tof weetje: hij was ook gitarist in een latin Maricachi rockgroep. Al deze stijlen mixt hij samen in een unieke set, boordevol eigen producties. Zijn focus ligt op cumbia, een Colombiaanse muziek- en dansstijl. Kumbia Beats draaide al op Pole Pole Beach, Sfinks Mixed en Kokopelli Festival.

De missie van TheMandef? Het publiek laten bewegen op verschillende muziekgenres! Deze jonge, beloftevolle DJ ziet zowel Puff Diddy als DJ Khaled als grote voorbeelden. Zelf zoekt hij het vooral richting urban wereldmuziek: afrohouse, dancehall, funk, moombahton... Perfect voor Festival Dranouter 2019!

De bekendmaking van rest van het DJ-programma volgt binnenkort.