Brigitte slaat terug met eigen campagnevideo!

Het 'Feestcomiteit Dikkebusstraat' kondigde eerder hun groot nieuws aan over hun zomer: Feestcomiteit Dikkebusstraat organiseert alle feestelijkheden voor 45 jaar Festival Dranouter
Alle leden van het Feestcomiteit zullen er dus bij zijn op Festival Dranouter 2019. Bekijk hier het filmpje en ontmoet Lode, Fabien, Brigitte, Etienne en Ridge.

Al lopen de voorbereidingen vlot, helaas valt het festival nét samen met de voorzittersverkiezingen van het Feestcomiteit. Lode Bafcop, reeds 28 jaar voorzitter, is uiteraard kandidaat om zichzelf op te volgen. Maar voor het eerst in jaren duikt er een tegenkandidaat op: nieuwkomer Brigitte. Bekijk in dit filmpje hoe Brigitte zich kandidaat stelt.

Om festivalgangers te overtuigen om op hem te stemmen, lanceerde Lode een campagnefilmpje. Want wie Lode stemt, die stemt 'Sterk, Uniek, Landelijk'. Bekijk hier het filmpje van Lode.

Brigitte blijft niet bij de pakken zitten... Ze slaat ferm terug met haar eigen verkiezingsfilmpje. Haar slogan? 'Stem Brigitte: Trouw, Actief, Nieuw, Groots!

Feestcomiteit Dikkebusstraat is een straattheaterproductie met steun van de Belgische tax shelter

Dat zal wat geven op tijdens Festival Dranouter... Op wie stem jij, huidig voorzitter Lode of nieuwkomer Brigitte?