Buskerpodium in Café De Platse

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Streekfonds West-Vlaanderen onder de vleugels van Festival Dranouter een Buskerpodium, ten voordele van De Muziekbank.

Tijdens het festival kan je op vrijdag, zaterdag én zondag genieten van een reeks intieme optredens van bekende en minder bekende muzikanten die "busken" voor het goede doel.

LINE-UP VAN HET BUSKERPODIUM

  • Op vrijdag 2 augustus vanaf 15u: One with the blues, Pingpongclub, Tars (& Nicolas Vlaeminck), Mihman, Evie
  • Zaterdag 3/8 vanaf 13u: Melting Baskets, Brent Buckler, Elise K, LEAVS, Sleep Deprivation Squad , Thunder Eyes
  • Zondag 4/8 vanaf 13u: Aster, Michiel Geluykens, Sarah Espour, watchoutforthegiants, Kirri's Travelin' Kitchen Jam, Hyde the Jekyll

Ook geven er enkele artiesten van de line-up van Festival Dranouter 2019 een intieme set op dit podium... Kom dus zeker eens langs!

Het uurschema van het Buskerpodium vind je binnenkort in het Facebook-evenement 'Buskerpodium - De Muziekbank'. Tijdens Festival Dranouter 2019 vind je het uurschema terug op het krijtbord voor Café De Platse.

CAFE DE PLATSE

Dit jaar bevindt het Buskerpodium zich in Café De Platse, een gloednieuwe locatie in de Dikkebusstraat (de toegangsweg van het festivalterrein). Het Buskerpodium is gratis toegankelijk. Je hebt dus geen festivalticket nodig om van de buskeroptredens te genieten.

GELD VOOR GOEDE DOEL

Het geld dat gedurende deze 3-daagse op en rond het Buskerpodium wordt ingezameld, gebruikt de Muziekbank om instrumenten aan te kopen voor kansarme jongeren, financiële steun te verlenen aan muziek-workshops.