Koop je ticket online of ADD!

Intussen is de voorverkoop afgelopen. Via de website is het nog mogelijk om alle tickets aan te kopen aan kassatarief.

  • Het niet meer mogelijk om een campingticket te kopen via de website. Wil je toch graag blijven overnachten op Festival Dranouter 2019? Tijdens het festival kan je aan de kassa je festivalticket upgraden en een campingticket aankopen (20 euro).
  • Aan de festivalkassa’s van Festival Dranouter 2019 zijn er van alle ticketsoorten nog een 100-tal tickets beschikbaar. Wees er snel bij: vol = vol!

Kinderen van 12 en 13 jaar krijgen 50% korting aan de kassaprijs voor hun festivalticket. Voor deze leeftijdsgroep kan je geen tickets kopen in voorverkoop. Er worden steeds genoeg tickets voorzien voor deze leeftijdsgroep aan de dagkassa's - ook mocht de zaterdag uitverkocht zijn in voorverkoop. Klik hier voor een overzicht van de goedkopere kinderprijzen.

Op de affiche van Festival Dranouter (2-3-4 augustus 2019) staan o.a. The Kooks, Black Box Revelation, Tom Odell (solo), Tourist LeMC, Jasper Steverlinck, Novastar, Zwangere Guy, Ibeyi, Jan De Wilde, SX, Ertebrekers, Dubioza Kolektiv... Klik hier om de volledige line-up te bekijken.