Schrijf je in voor de Heetste Bingo!

Nadat Ridge op Festival Dranouter 2019 de voorzittersverkiezing van Feestcomiteit Dikkebusstraat won, is hij toe aan zijn eerste evenement. En dat doet hij meteen voor het goede doel. Kersvers voorzitter Ridge organiseert een bingo voor het goede doel (t.v.v. De Muziekbank). Samen met ex-voorzitter Lode stelt hij een mooie prijzentafel samen. Ambiance verzekerd!

RESERVEER JE PLEKJE

De inkom voor de bingo is gratis. Wel vragen Lode en Ridge om vooraf je plaats te reseveren voor de Heetste Bingo. Dat kan per e-mail via info@festivaldranouter.be. Je ontvangt van ons een e-mail terug om je inschrijving te bevestigen. 

Ter plekke kan je bingokaart(en) aankopen. Eén kaart kost 2 euro. Lode en Ridge verzamelden heel wat mooie prijzen voor de winnaars...

Opgelet: de voorbije jaren waren onze acties voor de Warmste Week in een mum van tijd volzet. Wil je zeker zijn van je plaats, reserveer dan zeker je bingokaart door ons een e-mail te sturen (info@festivaldranouter.be).

THE PLACE TO BE

Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter)
Ontvangst: 14u30
Start bingo: 15u

T.V.V. DE MUZIEKBANK

De volledige opbrengst van de bingo gaat naar "De Muziekbank", een project van Streekfonds West-Vlaanderen. “De Muziekbank” is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen dat middelen inzamelt voor de aankoop van muziekinstrumenten voor kansarme kinderen en jongeren in West-Vlaanderen. 

Feestcomiteit Dikkebusstraat is een straattheaterproductie van Festival Dranouter met steun van de Belgische Taks Shelter.