Weekendtickets #dranouterfest19 uitverkocht in VVK

Wat was #dranouterfest19 een geweldige editie! Met knallende headliners zoals The Kooks, Tourist LeMC, Black Box Revelation, Tom Odell, Novastar...

Voor de kinderen waren er kooksessies voor kleine chefs, springkastelen, fietsenracen, knutselnamiddagen met afval, eetbare luchtbelletjes... De hapjes in de vele food trucks waren nog nooit zo gevarieerd. Bio, veggie, vegan, Oosters, Afrikaans... Alles was mogelijk! De sfeer op de campings was op en top.

Extra amusement dankzij Feestcomiteit Dikkebusstraat

En dan waren er nog de mannen en vrouwen van Feestcomiteit Dikkebusstraat. Lode en Brigitte stalen meer dan één keer de show tijdens de voorzittersverkiezingen. Op zondagavond kwamen we te weten dat niemand minder dan Ridge het voorzitterslintje gewonnen had. 's Avonds zetten we met z'n allen de Palace in vuur en vlam - en dat was zeker niet de eerste keer tijdens het festivalweekend ;-) .

Verzilver je weekendtickets!

Ruim 50.000 bezoekers zakten in 2019 af naar Dranouter voor een fantastische muziekvakantie. Vorig jaar verliep de reguliere voorverkoop zo goed, dat de zaterdag volledig uitverkocht was in VVK! Als gevolg waren ook de weekendtickets in VVK niet meer te verkrijgenVerzilver dus zeker je weekendticket voor dit jaar! 

Tip: koop samen met je weekendticket een lading bongs (digitale eet- en drankbonnen), dan maak je het jezelf lekker makkelijk. Zo krijg je korting als je online je bongs aankoopt. Bovendien moet je ter plekke niet meer aanschuiven aan de festivalkassa’s én kan je onmiddellijk starten met een onvergetelijk festivalweekend!