Kamperen: 3 nieuwtjes

Blijf je kamperen op Festival Dranouter? Top idee! Neem zeker deze belangrijke nieuwtjes door, zodat je zeker geniet van een fantastisch kampeerweekend met vrienden of familie.

KAMPEREN: 3 NIEUWTJES

Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Wie wel een campingticket koopt maar geen festivalticket, krijgt geen toegang tot de camping. Vergeet dus niet om je campingticket aan te kopen samen met je festivalticket. 

Daarnaast geeft je campingticket geen toegang tot de andere kampeerterreinen. Je campingticket geeft enkel toegang tot de camping die jij hebt gekozen.

Sinds Festival Dranouter 2020 kunnen mobilhomes en caravans terecht op de Mobilhome Camping. De voorbije jaren werden bezoekers vaak geweerd aan de camping van hun keuze omdat die volzet was. Vaak ging het om bezoekers met mobilhomes. Door jou vooraf je keuze te laten bepalen, probeert de organisatie jou de garantie te bieden om op de camping van jouw keuze te overnachten. Zo kunnen we immers vooraf meedelen of een bepaalde camping volzet is. Dat voorkomt gedoe en frustratie ter plekke.

Op de Mobilhome Camping is er per mobilhome/caravan een beperkt aantal tentjes toegelaten, zodat families samen kunnen kamperen. Het volstaat om per persoon een ticket voor deze camping aan te kopen (of je vroegboekticket te gebruiken). Qua aantal tentjes hanteren we de regel van de redelijkheid. De Stille Camping is voorbehouden voor tenten.

Klik hier voor alle info over de campings op Festival Dranouter 2020.

CAMPINGPLAN 2020

Download hier het campingplan (PNG)
Download het campingplan (PDF)