Kamperen met je vroegboekticket

Sinds Festival Dranouter 2020 zijn er maar liefst 5 campingformules: de traditionele Camping Zone, de Stille Camping Zone, Mobilhome Camping, de Comfort Camping en de Plus Camping Zone. Wie tijdens de voorverkoop een campingticket wil aankopen, die kiest op het ticketplatform een campingticket voor één van deze campings.

Heb jij je campingticket gekocht samen met je vroegboekticket? Top idee! Neem deze belangrijke info door, zodat je zeker geniet van een fantastisch kampeerweekend met vrienden of familie.

Kamperen met je vroegboekticket

Jij kocht je campingticket in de vroegboekactie. Dat betekent dat jij bij aankomst op Festival Dranouter 2020 mag kiezen op welke van deze 4 campings je wil staan:  

Wie een campingticket aankocht samen met zijn/haar vroegboekticket, kiest ter plekke op welke van deze 4 campings hij/zij wil overnachten: Camping Zone, Stille Camping Zone, Plus Camping. Je hoeft verder niets te doen. Op voorhand een e-mail sturen of reserveren is niet nodig.

KAMPEREN OP #DRANOUTERFEST: 3 NIEUWTJES

Wie met een mobilhome of caravan kampeert, die kan terecht op de Mobilhome Camping. De voorbije jaren moesten bezoekers vaak naar een andere camping omdat die van hun keuze volzet was. Vaak ging het om bezoekers met mobilhomes, caravans of kampeerwagens. Door de festivalganger (met uitzondering van wie zijn campingticket kocht in de vroegboekactie) vooraf zijn keuze te laten bepalen, wil de organisatie iedereen de garantie te bieden om op de camping van zijn keuze te overnachten. Zo kunnen we immers vooraf meedelen of een bepaalde camping volzet is. Dat voorkomt gedoe en frustratie ter plekke.

Op de Mobilhome Camping is er per mobilhome/caravan/kampeerwagen een beperkt aantal tentjes toegelaten, zodat families samen kunnen kamperen. Het volstaat om per persoon een ticket voor deze camping aan te kopen (of je vroegboekticket te gebruiken). Qua aantal tentjes hanteren we de regel van de redelijkheid. De Stille Camping is voorbehouden voor tenten.

Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Wie wel een campingticket koopt maar geen festivalticket, krijgt geen toegang tot de camping. Daarnaast geeft je campingticket geen toegang tot de andere kampeerterreinen. Je campingticket geeft enkel toegang tot de camping die jij hebt gekozen. 

VRAGEN?

Lees rustig alle info op de website. Klik hier voor alle info over de campings op Festival Dranouter 2020.

CAMPINGPLAN 2020

Het campingplan van #dranouterfest20 ziet er als volgt uit:

Download hier het campingplan (PNG)
Download het campingplan (PDF)