West-Vlaanderen rules op Festival Dranouter!

Nadat eerder Het Zesde Metaal was aangekondigd, voegt Festival Dranouter 2020 (7-8-9 augustus) nu een lading West-Vlaamse toppers toe aan de line-up: 'Flip Kowlier: 20 jaar', Compact Disk Dummies, Willem Vermandere en Brihang. Met deze nieuwe toevoegingen staan er dagelijks West-Vlaamse iconen op het hoofdpodium.

  • Voor Flip Kowlier wordt het een specialleke, want hij koos Festival Dranouter exclusief uit om zijn 20ste verjaardagsjubileum te vieren, om terug én vooruit te blikken.
  • En ook Willem Vermandere heeft een verjaardag te vieren. In het jaar van zijn 80ste verjaardag én in het 50ste jaar dat hij op de planken staat brengt hij op Festival Dranouter een uniek programma.
  • De elektronische indiepopband Compact Disk Dummies brengt hun rauwe energie graag naar de Westhoek.
  • Ook de West-Vlaamse rapper Brihang is erbij. Oelala.

Voor een West-Vlaams feestje moet je deze zomer dus op Festival Dranouter zijn! Op de affiche-up van Festival Dranouter 2020 stonden al Bazart, Talisk, JigJam en The East Pointers

Festival Dranouter vindt plaats op 7-8-9 augustus 2020. In 2019 zakten ruim 50.000 bezoekers af naar Dranouter voor een fantastische muziekvakantie met internationale headliners, de top uit de folk en roots scene, opmerkelijke straatanimatie en die unieke Festival Dranouter-sfeer. Vorig jaar verliep de reguliere voorverkoop zo goed, dat de zaterdag volledig uitverkocht was in voorverkoop. Als gevolg waren ook de weekendtickets niet meer te verkrijgen in voorverkoop. Koop dus zeker je combiticket in voorverkoop.

Binnenkort komt er nog een lading artiesten bij. Volg Festival Dranouter op Instagram en op Facebook en mis niets!