Tickethouder van Festival Dranouter 2020? Hier vind je alle info

Belgische festivals, evenement-organisatoren, theaters, concertzalen enz. bieden hun bezoekers zoveel mogelijk de kans om in betere tijden alsnog van hun uitgekozen evenement te genieten. De Belgische overheid maakte recent een aantal maatregelen bekend zoals het toestaan van tegoedbonnen voor geannuleerde of uitgestelde activiteiten. Op die manier wordt de sector die zwaar getroffen is door de coronacrisis ondersteund.

Via de website www.saveyourticket.be vind je alle uitgebreide info terug, om zo de sector te helpen door deze moeilijke tijd heen te komen. Zo zal de sector in de toekomst in staat zijn om opnieuw prachtige activiteiten te organiseren.

Hoe werkt het voor jou als tickethouder van Festival Dranouter 2020?

Het ticket dat je kocht voor Festival Dranouter 2020 blijft geldig voor de edities van Festival Dranouter in 2021 of 2022. Jouw oorspronkelijk ticket blijft dus gewoon gelden. Je hoeft niets te doen, behalve jouw ticket te bewaren en in 2021 of in 2022 aan te bieden aan de ingang. Aangekochte tickets voor editie 2020 zullen aan de ingangscontrole op het festivalterrein toegang krijgen voor één van deze twee edities. Schrijf het al in je agenda: Festival Dranouter 2021 vindt plaats op 6-7-8 augustus 2021, Festival Dranouter zal plaatsvinden op 5-6-7 augustus 2022. 

Ben je als tickethouder verhinderd op deze twee nieuwe data, bv. door langdurige ziekte of verhuis naar het buitenland, dan kan je na afloop van die twee jaar én door het bezorgen van de juiste informatie alsnog je geld terugvragen. Je ticket voor Festival Dranouter 2020 is niet inzetbaar voor andere evenementen die in 2020 georganiseerd worden door Dranoeter vzw.

Ook kan je als tickethouder ervoor kiezen om je ticket om te zetten in een donatie, door een nieuw festivalticket aan te kopen voor jouw volgende editie van Festival Dranouter. Zo ondersteun je artiesten, de organisatie en honderden mensen achter de schermen.

Campingticket of bongs gekocht?

Had je samen met je festivalticket een campingticket gekocht en/of een lading bongs (= digitale drank- en eetbonnen), dan worden die automatisch mee verplaatst naar de festivaleditie van jouw keuze (Festival Dranouter 2021 of Festival Dranouter 2022). Bij het inscannen van jouw festivalticket aan de inkom, dan staan jouw bongs en jouw campingtoegang automatisch op jouw festivalbandje.

Dit betekent veel voor ons

Vorige week moesten we noodgedwongen de stekker trekken uit editie 2020. Niet iets om blij van te worden, maar dat werden we wel van alle lieve woordjes, memorabele anekdotes, honderden reacties en mailtjes... Dat doet ontzettend veel deugd. Talloze mensen contacteerden ons om deze werkwijze zelf spontaan voor te stellen. Dat maakt het voor ons overduidelijk: Festival Dranouter-gangers zijn de àllerbeste. Enkel dankzij deze werkwijze zijn wij immers in staat om een nieuwe editie van Festival Dranouter te organiseren in 2021. 

Stay safe & en tot op Festival Dranouter 2021 of 2022!