Drive-In Cinema in de Westhoek!

Bij Festival Dranouter is het momenteel stil: de meeste projecten zijn even in de kast gestopt en wachten op betere tijden. Maar intussen zitten we niet stil. Zolang de reguliere concert- en cultuurbeleving niet haalbaar is, willen we uitpakken met een drive-in aanbod, zowel in de Westhoek als centraal in de provincie West-Vlaanderen!

Drive In Cinema Poperinge en Roeselare

Kan je niet wachten op ontspanning op een veilige manier, eens buiten de 4 muren van “jouw kot”? Misschien kan dat binnenkort dankzij Drive In Cinema Poperinge en/of Drive In Cinema Roeselare! Een bezoekje aan een drive in is een veilige uitstap die je in je eigen bubbel beleeft, zonder veel persoonlijk contact. Uiteraard zal er film op het programma staan. Het wordt een gevarieerd aanbod, zodat er voor zo veel mogelijk mensen iets leuks tussen zit: familiefilms, horror, Vlaamse toppers, blockbusters en arthouse. En wie weet… Misschien kunnen live concerten op termijn ook wel?

Volg Drive In Cinema Poperinge en Drive In Cinema Roeselare!

Volg Drive In Cinema Poperinge en  Drive In Cinema Roeselare op Facebook. Je krijgt er updates over de openingsdatum, het filmaanbod & meer. Tickets voor Drive In Cinema Poperinge zullen te koop zijn op de website www.driveinpoperinge.be

Vul de enquête in & maak kans op gratis filmtickets!

Vijf minuutjes tijd over? Vul dan onze korte enquête in! Het duurt écht niet lang. Bovendien maak je kans op gratis filmtickets voor Drive In Cinema Poperinge of Roeselare! Klik hier om de enquête in te vullen en kans te maken op jouw gratis filmtickets.