Dranouter Zomersessies met Brihang en Froze - uitverkocht

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Het coronavirus gooide roet in het eten en het verdict was hard: geen massa-evenementen tijdens de zomer van 2020. Na de versoepelde maatregelen, biedt organisator Dranoeter vzw toch een zomer aan vol live concerten. Onder de naam Dranouter Zomersessies kan je in juli en augustus genieten van enkele concertdagen, met op de line-up o.a. Brihang, Faces On TV, Portland, Geike, Froze & meer.

De concertreeks ‘Dranouter Zomersessies’ gaat van start op zaterdag 4 juli 2020 met 2 concerten. Op zaterdag 4 juli staan niemand minder dan de West-Vlaamse woordenkunstenaar Brihang en de Gentse poëet/rapper Froze op de line-up. Intussen is de Zomersessie met Brihang+Froze uitverkocht. 
Vanaf maandag 15 juni volgt de bekendmaking van het programma van de Zomersessies. Schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan op de homepagina). Zo kom je als eerste te weten wanneer de ticketverkoop voor de rest van de Dranouter Zomersessies start!

Per concert zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je dus max. 10 tickets aankopen. Snel zijn is de boodschap.