Extra Zomersessies met Kapitein Winokio

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Het coronavirus gooide roet in het eten en het verdict was hard: geen massa-evenementen tijdens de zomer van 2020. Na de versoepelde maatregelen, biedt organisator Dranoeter vzw toch een zomer aan vol live concerten. Onder de naam Dranouter Zomersessies kan je in juli en augustus genieten van enkele concertdagen, met op de line-up o.a. Brihang, Faces On TV, Portland, Geike, Froze, Kapitein Winokio & meer.

Extra Zomersessie met Kapitein Winokio!

Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie op zondag 5 juli om 17u! Voor de extra  Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.
 

Per concert zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je dus max. 10 tickets aankopen. Snel zijn is de boodschap.