Kom als eerste alles te weten over de ticketverkoop van de Zomersessies

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Gelukkig zal er deze zomer toch muziek klinken in Dranouter! Onder de naam Dranouter Zomersessies kan je in juli en augustus genieten van enkele concertdagen, met op de line-up o.a. Yevgueni, Faces On TV, Portland, Geike, Stef Kamil Carlens, Absynthe Minded (duo) & meer. 

Ticketverkoop Zomersessies in juli start op donderdag 18/06 om 10u

Op donderdag 18 juni om 10u gaat de ticketverkoop van start van de Zomersessies in juli, via de website van Festival Dranouter. Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets te verkrijgen. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je dus max. 10 tickets aankopen. Snel zijn is de boodschap!

De ticketverkoop voor de Zomersessies met Brihang en Froze, en die voor de Zomersessies met Kapitein Winokio zijn al gestart op vrijdag 12 juni.

  • Intussen is de Zomersessie met Brihang + Froze uitverkocht.
  • Ook een van de twee Zomersessies met Kapitein Winokio is al uitverkocht. Voor de Zomersessie van Kapitein Winokio op zondag 5 juli om 11u zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Klik hier om tickets te bestellen voor de Zomersessie van Kapitein Winokio.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan op de homepagina) & kom als eerste te weten wanneer de ticketverkoop voor de rest van de Dranouter Zomersessies start!

Klik hier voor meer info over de Dranouter Zomersessies.