Ticketverkoop Zomersessies van juli start op donderdag 18/06 om 10u

TICKETVERKOOP VAN ZOMERSESSIES VAN O.A. PORTLAND, YEVGUENI, FACES ON TV, GEIKE, STEF KAMIL CARLENS, ABSYNTHE MINDED (DUO) START OP DONDERDAG 18/06 om 10U

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Gelukkig zijn er de Dranouter Zomersessies! Onder de naam Dranouter Zomersessies biedt Dranoeter vzw je in juli en augustus enkele concertdagen aan met live muziek. Dit is het programma van de Dranouter Zomersessies in juli: o.a. Portland, The Bony King Of Nowhere, Stef Kamil Carlens, Yevgueni, Faces On TV, Geike, Absynthe Minded (duo) & meer. Donderdag om 10u start de ticketverkoop van de Zomersessies die plaatsvinden in juli. Tickets zullen te koop zijn via de website van Festival Dranouter. Binnenkort krijg je het programma van augustus voorgeschoteld.

Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je dus max. 10 tickets aankopen. Trommel dus snel je vrienden op & installeer je donderdag 18 juni om 10u achter je computer om die tickets te bemachtigen!

De ticketverkoop voor de Zomersessies met Brihang en Froze, en die voor de Zomersessies met Kapitein Winokio zijn al gestart op vrijdag 12 juni.

  • Intussen is de Zomersessie met Brihang + Froze uitverkocht.
  • Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie op zondag 5 juli om 17u! Voor de extra  Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.
     

Op de festivalweide zal een ruime shelter staan, waarin de optredens zullen plaatsvinden. Per dag staan er 2 à 3 optredens gepland van Belgische topbands. Op het festivalterrein zorgen we voor een gezellige aankleding en de nodige veiligheids- en hygiëne omkadering. Uiteraard is er de mogelijkheid om een lekker drankje of snack te bestellen. Op die manier kan je toch een beetje van dat heerlijke festivalgevoel genieten.