Ticketverkoop Zomersessies juli gestart!

TICKETVERKOOP ZOMERSESSIES VAN JULI GESTART: WEES ER SNEL BIJ!

Vandaag om 10u gaat het ticketloket open voor de Dranouter Zomersessies van juli! Dit is het programma van de Dranouter Zomersessies in juli: o.a. Portland, Yevgueni (trio), The Bony King Of Nowhere (solo), Faces On TV (solo), Geike (trio), Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens, Mooneye, Meskerem Mees & meer. Klik hier om de volledige line-up.

Slechts 200 tickets beschikbaar

Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. We raden je aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je dus max. 10 tickets aankopen.

De Zomersessies met Brihang+Froze en de twee Zomersessies met Kapitein Winokio, die vorige week vrijdag aangekondigd werden, waren in een mum van tijd uitverkocht. Koop dus nu je ticket (35 euro) voor de Dranouter Zomersessies, voor je te laat bent!

Extra Zomersessie met Kapitein Winokio

Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie op zondag 5 juli om 17u! Voor de extra  Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.
 

Zomersessies kort uitgelegd:

  • Met een dagticket voor een Zomersessie krijg je toegang tot het festivalterrein De Voute in Dranouter.
  • Per Zomersessie vinden er 2 à 3 optredens plaats: een mix van de beste Belgische bands en nog te ontdekken talent. Met je ticket pik je dus alle optredens van die dag mee. Klik hier om de line-up per Zomersessie te ontdekken. 
  • Het festivalterrein gaat meestal open om 14u. De versterkte muziek van elke Zomersessie eindigt rond 22u. Om middernacht sluit het festivalterrein. Klik hier voor de openingsuren en alle praktische info.
  • Op het gezellige festivalterrein zal je ook kunnen genieten van een drankje en iets om te eten. Want een festival is meer dan optredens alleen ;-) 
  • Kortom: dankzij de Zomersessies pik je dat heerlijke festivalgevoel mee!