31/07: Comedy Zomersessie met o.a. Lukas Lelie & Bas Birker

Sinds vandaag is het programma van de Comedy Zomersessie van vrijdag 31 juli bekend. Op de Comedy Zomersessie van vrijdag 31 juli staan niemand minder dan Lukas Lelie, Bas Birker en Jan-Bart De Muelenaere op het podium.

  • Lukas Lelie is de winnaar van Humo’s Comedy Cup (2014) en panellid van shows zoals “Control Pedro”, “Beste Kijkers” en “De Slimste Mens ter Wereld”.
  • De Nederlandse Antwerpenaar Bas Birker trad al twee keer op in het Sportpaleis, en is vaste gast in het programma ‘De Weekwatchers’ op Radio 2.
  • De West-Vlaamse comedian Jan-Bart De Muelenaere verzorgde het voorprogramma van en/of speelde samen met o.a. Piet De Praitere, Piv Huvluv, William Boeva, Philippe Geubels, Wim Helsen en Gunter Lamoot.

Tickets voor de Comedy Zomersessie van 31 juli met Lukas Lelie + Bas Birker + Jan-Bart De Muelenaere zijn te koop vanaf donderdag 25 juni om 10u. Voor deze Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. Een ticket kost 20 euro. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen.

Het merendeel van de tickets van de Zomersessies in juli was in amper 1 dag uitverkocht. Informeer dus je vrienden & installeer je donderdag 25 juni om 10u achter je pc om jouw tickets te bemachtigen voor deze Comedy Zomersessie!