Steun LIVE2020

Festival Dranouter en de Dranouter Zomersessies zetten een actie op poten voor LIVE 2020. Bij het bestellen van tickets voor de Dranouter Zomersessies, kan je er namelijk (vrijblijvend) voor kiezen om een donatie te doen aan LIVE2020.

LIVE 2020 is een solidariteitsfonds voor de Belgische livemuziek. De sector van de livemuziek slaat de handen in elkaar met het publiek. Samen zamelen we geld in om mensen te helpen: al wie livemuziek mogelijk maakt. Van backliners tot stagehands, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot roadies en vele anderen... Iedereen die het nu financieel erg moeilijk heeft, verdient onze steun.

Steun LIVE2020. Zodat livemuziek in de beste en veilige omstandigheden kan terugkeren naar jouw favoriete kleine en grote podia, binnen en buiten. Zodat we samen weer kunnen genieten van die unieke en onvergetelijke ervaringen die concerten en festivals zijn. Samen zijn we #UnitedForLiveMusic

Op de line-up van de Dranouter Zomersessies in juli staan o.a. Geike (trio), The Bony King Of Nowhere, Faces On TV (solo), Absynthe Minded (duo),  Yevgueni (trio) & veel meer. Wegens groot succes is er een extra Zomersessie met Kapitein Winokio.

Per Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar. Wil je zeker zijn van je ticket? Bestel dan als de bliksem je tickets online!