Veilig genieten

In lijn met het veiligheidsprotocol dat recent werd goedgekeurd, wordt de festivalsite volledig corona-proof ingericht. De organisatie zorgt voor voldoende ruimte / afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Dranoeter vzw en haar vele medewerkers voorzien alle locaties, bars, foodstanden etc. van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.

Breng je mondmasker mee

Onze festivalsite is ruim genoeg om een veilige afstand te garanderen indien de bezoekers de regels volgen. Toch vragen wij je om een mondmasker mee te nemen. Een mondmasker is verplicht te dragen bij alle verplaatsingen over het terrein,  bijvoorbeeld de ingang, uitgang, sanitair… Ook daar voorzien we de nodige ruimte en de mogelijkheid om afstand te bewaren. Eenmaal je op je plaats bent – in je bubbel aan jouw tafel – kan je je mondmasker afnemen.

Alle medewerkers die met publiek in contact komen zullen een mondmasker dragen. Wij hebben niet de intentie om meezingconcerten te organiseren. Ben je van het uitbundige type, dan vragen we je om zeker een mondmasker te dragen tijdens het concert. Luid praten en meezingen wordt immers beschouwd als een extra risicofactor. Met deze extra maatregel willen we de Dranouter Zomersessies coronaproof verder zetten.

CORONAGARANTIE

Mochten de Zomersessies niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Zomersessie met IBE, Frank Vander linden, Ruben Block of Kadril!

Voor je afzakt naar Dranouter om te genieten van een Zomersessie, vragen we je om deze preventiemaatregelen grondig na te lezen. Klik hier om de preventiemaatregelen door te nemen.