Beleef Dranouter

Combineer de Dranouter Zomersessie met een activiteit uit het aanbod van Dranouter Experience. Wat dacht je van een spannende match boerengolf, ontspannende volksspelletjes of een uitgestippelde Vertelwandeling met Yves Bondue door de mooiste plekjes van de Westhoek? Ontdek hier het volledige aanbod.

Spring zeker eens binnen in Eetcafé 't Folk en proef van een snelle hap, een stevige maaltijd of een gerechtje uit de wereldkeuken. Op het menu staan o.a. een Kayam Burger met angus beef, een vegan Thaïse groentencurry, Noorse gerookte visschotel met tomaat-grijze garnalen... Klik hier om het menu van Eetcafé 't Folk te bekijken en je tafel te reserveren.

Wist je dat er het hele jaar door muziek klinkt in Dranouter? Muziekcentrum Dranouter baseert zich op een ruime interpretatie van folk, roots, world en singersong van vroeger én nu. Pik er zeker een live optreden mee. Op de affiche vind je elk seizoen bekende artiesten terug – denk maar aan Wannes Cappelle en zijn Het Zesde Metaal, Lenny & De Wespen, Absynthe Minded, Milo Meskens, Hooverphonic… Daarnaast kan je er terecht voor gerenommeerde artiesten die aan de top staan binnen hun genre. Behalve concerten organiseert Muziekcentrum Dranouter ook tal van bals, cursussen en workshop. Wat dacht je van een workshop disco swing of Franse volksdans? Of gitaarlessen voor kinderen?
Ontdek het volledige aanbod op de website: www.dranoutercentrum.be