Ticketverkoop Zomersessies van 6, 7, 8 & 9 augustus gestart!

De ticketverkoop van de Zomersessies tijdens het festivalweekend van 6, 7, 8 en 9 augustus start op donderdag 2 juli om 10u! Het festivalweekend kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er staan dan ook heel wat exclusieve Zomersessies gepland op festivalterrein De Voute in Dranouter.

Dit is het programma van 6, 7, 8 en 9 augustus: 

  • Op donderdag 6 augustus is er een Dranouter Zomersessie met Willem Vermandere, Vera Coomans en Elixir.
  • Op vrijdag 7 augustus staan er optredens gepland van Portland, Mooneye (solo) en Salut La Copine.
  • Zaterdag 8 augustus wordt een Zomersessie met optredens van Flip Kowlier (solo), Spilar en EMY.
  • Op zondag 9 augustus is het de beurt aan een Zomersessie van Novastar (solo), Wör en Meskerem Mees.

De ticketverkoop voor de optredens van 6-7-8-9 augustus 2020 start op donderdag 2 juli om 10u. Een ticket voor een Zomersessie kost 35 euro. We vragen onze bezoekers om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. Per bestelling kan je dus minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen.

​Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een Zomersessie. Om de Zomersessies te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip.

WACHTLIJST

Deze Zomersessie is uitverkocht. Daarom staat er een wachtlijst online. Mochten er (extra) ticktes beschikbaar komen, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

 

 

 

EXTRA TICKETS VOOR ZOMERSESSIES VAN JULI

Het kan niet op met positief nieuws. Zoals je wellicht vernam via de media, is het mogelijk om de capaciteit voor evenementen uit te breiden. Er komen dus een beperkt aantal extra tickets vrij voor de Zomersessies van juli, met op de line-up o.a. Absynthe Minded (duo), Stef Kamil Carlens, Geike (trio), Faces On TV (solo)... Het grootste deel van de Zomersessies was razendsnel uitverkocht. Ook de ticketverkoop van deze extra tickets gaat goed: de Zomersessie van Brihang en de Zomersessie van Yevgueni zijn intussen opnieuw uitverkocht. Klik snel op de button hieronder om je (extra) tickets te bemachtigen!

Zomersessies kort uitgelegd

  • Met een ticket voor een Zomersessie krijg je toegang tot het festivalterrein De Voute in Dranouter. Klik hier voor meer info over de locatie.
  • Per Zomersessie vinden er 2 à 3 optredens plaats: een mix van de beste Belgische acts en nog te ontdekken talent. Met je ticket pik je dus alle optredens van die dag mee. Klik hier om de line-up per Zomersessie te ontdekken. 
  • De versterkte optredens eindigen om 22u. Het festivalterrein sluit telkens om middernacht. Klik hier voor de openingsuren en alle praktische info.
  • Op het gezellige festivalterrein zal je ook kunnen genieten van een drankje en iets om te eten. Want een festival is meer dan optredens alleen ;-) 
  • Kortom: dankzij de Zomersessies pik je dat heerlijke festivalgevoel mee!