Dranouter Zomersessies voor 200 personen

Wat een jaar, 2020. Het coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep, waaronder ook de evenementensector. Eerder namen we de beslissing om Festival Dranouter 2020 af te gelasten. De enige juiste beslissing. Na de versoepelde maatregelen in juni, zetten vrijwilligers, medewerkers, leveranciers, artiesten etc. vol goeie moed hun schouders onder een nieuwe, coronaproof concertreeks, de Dranouter Zomersessies. Onder die naam was er toch een zomer aan vol live concerten op poten. Op het programma o.a. Brihang, Frank Vander linden, Ruben Block, Stef Kamil Carlens, Geike (trio), Absynthe Minded (duo)... Toch een lichtpuntje, toch dat festivalgevoel, toch live muziek!

Dranouter Zomersessies voor 200 toeschouwers

Op 27 juli paste de Nationale Veiligheidsraad de coronamaatregelen aan voor de evenementensector. Op evenementen in de buitenlucht worden vanaf 1 augustus slechts 200 toeschouwers toegelaten. De beslissing komt hard aan, al blijven gezondheid en veiligheid van iedereen - festivalgangers, artiesten, van crew, vrijwilligers - de belangrijkste prioriteiten. Het draait om verantwoordelijkheid nemen, allemaal samen.

Het staat vast dat er vanaf nu op de Dranouter Zomersessies slechts 200 mensen zullen toegelaten worden. Het Dranouter Zomersessies-team steekt de koppen bij elkaar om alles verder uit te werken.

  • De tickethouders van de eerstvolgende Dranouter Zomersessies (31/07, 01/08 en 02/08) mogen snel een e-mail met meer info verwachten in hun inbox.
  • De Zomersessies van 6-7-8-9 augustus gaan in elk geval door. We doen ons best om de tickethouders zo snel mogelijk te informeren.

CORONAGARANTIE

Mochten de Zomersessies niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Zomersessie met IBE, Frank Vander linden, Ruben Block of Kadril!

CHECK ALLE VOORZORGSMAATREGELEN

De Zomersessies worden 100% coronaproof ingericht. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen. 

Nog even volhouden allemaal!

Team Dranouter Zomersessies