Vraag over jouw schenking? Check de FAQ-pagina

Festival Dranouter stelt alle Belgische houders van een ticket voor de geannuleerde editie van 2020 de mogelijkheid voor om de waarde van hun ticket geheel of gedeeltelijk te schenken aan het Dranoeter Fonds, en een fiscaal attest te verkrijgen voor 60% van de geschonken waarde, indien de tickethouder zijn persoonlijk online formulier indient (deadline t.e.m. dinsdag 15 december 2020). 

Hoe kan je een schenking doen?

  1. Vul jouw persoonlijk online formulier in dat je via e-mail kreeg. Tickethouders kregen een persoonlijke link toegestuurd naar het e-mailadres waarmee de tickets voor Festival Dranouter 2020 werden besteld. Check zeker je spam. 
  2. In het formulier geef je aan voor welk bedrag je een gift wil doen aan het Dranoeter Fonds. Jouw orders en tickets staan in het formulier opgelijst. Per afzonderlijk ticket kan je een gift doen. Elk ticket heeft immers een unieke code waarmee je een gift kan registreren.
  3. Je krijgt een bevestigingsmail na de aanvraag. Check zeker je spam.
  4. Nadat de aanvraagperiode (deadline voor invullen van het formulier is tot en met dinsdag 15/12/2020) verlopen is, worden alle aanvragen verwerkt.
  5. Heb je een gift gedaan die niet het volledige bedrag van jouw ticket omvat? Dan krijg je van onze ticketpartner Ticketmatic een tegoedbon voor het resterende bedrag. 
  6. Je ontvangt begin volgend jaar een fiscaal attest van de Koning Boudewijnstichting dat je kan ingeven bij je belastingaangifte inkomstenjaar 2020. Hiermee geniet je van een belastingvermindering.

​Vul dus snel jouw persoonlijk formulier in dat je via e-mail kreeg (check je spam). Dinsdag 15 december is de laatste dag waarop dit mogelijk is.

Wat is het Dranoeter Fonds? Heb je geen link ontvangen naar jouw persoonlijk formulier? Of heb je een andere vraag? Check de FAQ-pagina met het antwoord op al jouw vragen!