Zomer 2021: meer nieuws volgt...

2019 was een topjaar voor Festival Dranouter. In 2020 hoopten we om er ook een topevenement van te maken, maar het coronavirus stak daar een stokje voor. Gelukkig klonk er toch muziek in Dranouter, dankzij de concertreeks Dranouter Zomersessies. Op de line-up van de coronaproof concertreeks stonden o.a. Brihang, Yevgueni, Willem Vermandere, Flip Kowlier, Geike.... De concertreeks was praktisch volledig uitverkocht, met wachtlijsten voor tal van optredens.

Hoe de zomer van 2021 eruit zal zien, dat is nog onduidelijk. Maar een ding is zeker: de goesting bij Festival Dranouter om deze zomer iets te organiseren, is groot. Er zal in ieder geval iets plaatsvinden in Dranouter, zoveel is zeker. De organisatie werkt momenteel verschillende pistes uit. Zet nu al een dikke stip bij 6-7-8 augustus 2021!

De overheid neemt pas in maart een beslissing over de zomerfestivals en de bijhorende coronamaatregelen. Het is dus nog afwachten welke vorm de muziekevenementen zullen aannemen. Wanneer de beslissing van de overheid in maart valt, kan de organisatie van Festival Dranouter snel schakelen. Kortom: meer nieuws volgt nog...

Benieuwd hoe de festivalzomer er in 2021 zal uitzien in Dranouter? Blijf op de hoogte van alle nieuws via onze nieuwsbrief, onze Facebookpagina en onze website. Zet je nu al op 'aanwezig' op het Facebookevenement!