Dranouter Zomersessies XL: praktische info

Zak jij binnenkort af naar Dranouter? Lees dan zeker deze informatie, zodat je makkelijk ter plaatse raakt en zodat alles vlot verloopt!

LOCATIE

De Dranouter Zomersessies XL vinden plaats op de grote festivalweide, gelegen langs de Dikkebusstraat, recht tegenover het gebouw Muziekcentrum Dranouter/Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter).

HOE ER GERAKEN

Als duurzame organisatie, moedigen we iedereen aan om zo ‘Low Impact’-mogelijk naar Dranouter te komen. Neem het openbaar vervoer, kom met de fiets of als het niet anders kan, dan met de wagen en doe aan autodelen/carpoolen.

Kom je met de auto? Je kan je wagen gratis parkeren op een van de publieksparkings. Volg de wegwijzers richting deze parking. Voor wie met de fiets komt, is er een ruime (niet bewaakte) fietsstalling voorzien.

Dranouter is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein raak je tot in het station van Ieper via de gewone dienstregeling (www.nmbs.be). Check het rittenschema om te zien wanneer je aansluitend op de trein een bus kan nemen richting Dranouter. Bekijk hier het rittenschema van De Lijn. 

INCHECKEN

Vergeet je ticket(s) niet mee te brengen. Toon je ticket(s) op je smartphone of tablet en wissel die in bij onze festivalkassa's. Of print je ticket(s) af.

TIME TABLE

De optredens zullen elke festivaldag kort na de middag beginnen en rond middernacht eindigen. De time table van de Dranouter Zomersessies 2021 vind je binnenkort terug op onze website. 

FOODS & DRINKS

Iets eten of drinken? Tijdens het festival is de festivalweide uitgerust met een veilige bediening van dranken en enkele festivalsnacks. Zo kan je voor, tijdens en na de concerten genieten van een hapje en een drankje. De catering wordt uitgebaat in lijn met het coronaprotocol voor de Horeca. Betalen gebeurt bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app. TIP: Download de Payconiq by Bancontact app voor je bezoek aan de Dranouter Zomersessies XL. De app is te vinden in de Google Play Store en de Apple App Store. Voltooi de volledige installatie van de app; je hebt er immers een kaartlezer voor nodig. Daarnaast is er een veilig loket waar je met cash eet- en drankbonnen kan aankopen.

  • Tip: koop via het ticketplatform Ticketmatic al een lading bongs (= eet- en drankbonnen). Zo zijn er geen wachtrijen aan de bonnenkassa & kan je je festivaldag meteen goed inzetten! 
  • De waarde van één bong is 1,40.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

In lijn met het veiligheidsprotocol dat recent werd goedgekeurd wordt de site volledig corona-proof ingericht. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen.

EN VOOR DE REST...

Voor de rest wensen we je uiteraard een onvergetelijke festivaldag toe!