Koop hier je tickets voor de Dranouter Zomersessies XL!

TICKETLOKET ZOMERSESSIES XL IS OPEN

Op vrijdag 7 mei om 11u gaat het ticketloket open voor de Dranouter Zomersessies XL in 2021! Deze artiesten zijn alvast bevestigd: Hooverphonic, '20 jaar Flip Kowlier', Bart Peeters, Brihang, Eefje de Visser, De Dolfijntjes, Het Zesde Metaal... De affiche wordt binnenkort nog verder aangevuld. Klik hier voor meer info over de Dranouter Zomersessies XL

SLECHTS BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, IN BUBBELS VAN 4 PERSONEN

Om de Dranouter Zomersessies XL in 2021 coronaproof te kunnen organiseren, zijn er per festivaldag slechts een beperkt aantal plaatsen, beschikbaar in bubbels van 4. De tent wordt opgedeeld in twee zones. Bij het aankopen van jouw tickets voor de Zomersessies XL, kies jij jouw zone. De zone bepaalt de prijs van jouw tickets. De tickets voor de Dranouter Zomersessies XL worden enkel verkocht per contactbubbel van 4 personen.

 • Zone 1: de eerste helft van de tent, dichtst bij het podium.
  Prijs per individueel ticket: € 72 in voorverkoop.
  Prijs per bubbelticket van 4 personen: € 288 in voorverkoop 
 • Zone 2: de tweede helft van de tent, verst van het podium.
  Prijs per individueel ticket: € 63 in voorverkoop
  Prijs per bubbelticket van 4 personen: € 252 in voorverkoop
 • Per bestelling kan je max. 5  bubbeltickets van 4 personen aankopen.

Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar.

De ticketverkoop van de Dranouter Zomersessies XL start op vrijdag 7 mei 2021 om 11 uur. Verspreid de boodschap en zet je op vrijdag 7 mei om 11 uur achter je computer. Zorg ervoor dat je die felbegeerde festivaltickets kan bemachtigen. Snel zijn is de boodschap!

CORONAGARANTIE 

Mochten de Dranouter Zomersessies XL in 2021 niet, of slechts voor een beperkt publiek, kunnen plaatsvinden omwille van de coronacrisis, dan krijgen tickethouders automatisch de waarde van hun festivalticket (incl. lading bongs) terug. Klik hier voor alle voorwaarden voor deze coronagarantie. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Dranouter Zomersessies XL!